Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk Vali Emniyet Müdüründen Akülü Araba İstedi

Giresun Valisi Hasan Karahan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu, Çotanak İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yalçın Tuğra Erol’a devretti. Koltuğu devralan Çocuk Vali ilk iş Emniyet Müdürü’nü arayarak...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuk Vali Emniyet Müdüründen Akülü Araba İstedi
Giresun Valisi Hasan Karahan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu, Çotanak İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yalçın Tuğra Erol’a devretti. Koltuğu devralan Çocuk Vali ilk iş Emniyet Müdürü’nü arayarak okulu için akülü araba istedi.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çotanak İlkokulu Öğrencileri ile birlikte Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Vali Karahan’a çiçek takdim eden 4. Sınıf öğrencisi Yalçın Tuğra Erol, makam koltuğunu Hasan Karahan’dan devraldı.
Koltuğa oturan çocuk vali ilk olarak okulu için spor aletleri, oyun parkları ve engelli rampaları ile öğrencileri ekran başından kaldıracak Z kütüphanelerin yapılmasını istedi. Vali Karahan ise Valilik Makamı ‘istemek değil yapmak makamıdır’ dedi.
Çocuk Vali İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ü arayarak okulunda bulunan pist alanları için 2 tane akülü araç istedi.
Görüşmenin ardından Vali Karahan Çocuk Vali’ye hediyesini kendi taktim ederken, diğer çocuklara ise temsili olarak makama oturan çocuk Vali Yalçın Tuğra Erol taktim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.