Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğunu Okuldan Alıp Eve Getirdikten Sonra Şehit Oldu

Giresun’un Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan’ın ailesine acı haber verildi. Çocuğunu okuldan alıp eve bırakan şehidin,...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’un Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan’ın ailesine acı haber verildi. Çocuğunu okuldan alıp eve bırakan şehidin, karakola geçtiği sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.
Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesinin ardından çıkan çatışmada yaralanan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan kaldırıldığı Giresun Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere şehit oldu. Hastaneye gelen şehidin eşine ve yakınlarına Giresun Valisi Hasan Karahan tarafından acı haber verildi.
Öte yandan şehit Çalışkan’ın Ankaralı olduğu ve çocuğunu okuldan alıp karakolun yanında bulunan lojmanlara getirdikten sonra karakola geçtiği ve bu esnada teröristler tarafından ateş açıldığı öğrenildi.
Giresun Valisi Hasan Karahan, şehidin kanını yerde bırakmamak için bütün operasyonların devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırları içerisinde yer alan Üçtaş köyündeki Akköy-II Hidroelektrik Santraline düzenlenen saldırıdaki grubun olacağını düşünmüyoruz. Bütün kuvvetlerimizle bölgedeyiz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Öte yandan, Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ilk roketatarlı daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edilirken, teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyonlar başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.