Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğuna Süt Alamadığını Söyleyen Gence Kılıçdaroğlu’ndan Yanıt:

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde halkla buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocuğuna süt alamadığını söyleyen gence "Haklısın, onu iktidardakilere söyleyeceksin" dedi.CHP lideri Kılıçdaroğlu, Zonguldak’ın Gökçebey...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde halkla buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocuğuna süt alamadığını söyleyen gence "Haklısın, onu iktidardakilere söyleyeceksin" dedi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde partisinin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Partililer ve vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, parti binasının girişinde açılış kurdelesini kesti.
CHP Gökçebey İlçe Başkanlığını gezerek bilgi alan Kılıçdaroğlu, ilçe başkanlığı ziyareti sonrası kadınlara karanfil verdi. İlçe halkıyla görüşen Kılıçdaroğlu, işsiz olduğunu söyleyen bir gençle de konuştu.
Çocuğuna süt dahi alamadığını söyleyen genç, "Üç çocuğum var. Bir işim yok. Ne olacak bizim sonumuz başkanım. Ben çocuğuma süt parası bulamıyorum" dedi. Kılıçdaroğlu ise "Haklısın, onu iktidardakilere söyleyeceksin" ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, daha sonra Çaycuma ilçesine hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.