Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğköftecisinden berbere esnaftan dolar bozdurma kampanyaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolar ve euro’larınızı bozdurun” çağrısı üzerine esnaf art arda kampanyalar düzenlemeye başladı. Çiğköfteciden berbere birçok esnaf ‘dolar’ bozdurana bedava hizmet kampanyası başlattı.Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolar ve euro’larınızı bozdurun” çağrısı üzerine esnaf art arda kampanyalar düzenlemeye başladı. Çiğköfteciden berbere birçok esnaf ‘dolar’ bozdurana bedava hizmet kampanyası başlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolar ve euro’larınızı bozdurun” çağrısı üzerine esnaf ard arda kampanyalar düzenlemeye başladı. Kampanyaya destek veren Alibeyköy’deki bir berbere ve çiğköfteciye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Dövizini bozduranlar makbuzu ile çiğköfteci ve berbere gelirken durumdan memnun olduklarını dile getirdiler. Bozdurduğu dövizin makbuzu karşılığında çiğköfte alan bir vatandaş kampanyadan memnun olduklarını dile getirirken, traş olan bir vatandaş ise “kampanyadan önceden haberim olsaydı ben de dolarımı bozdurup traş olurdum” dedi.
Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan çiğköfteci Bülent Baydeniz “Kampanyamızı hayırlı olsun. Alibeyköy esnafı olarak bu kampanyaya destek veriyoruz. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Makbuz karşılığında başlattığımız bu kampanyamızı sürdüreceğiz” dedi.
Kampanyaya destek veren berber Bülent Baydeniz “250 dolar bozduran makbuzuyla gelirse bedava traş edip gönderiyoruz. Ülkemize destek çıkacağız. Cumhurbaşkanımız tamam diyene kadar devam. Sabahtan beri 2-3 kişi geldi. Onları traş edip gönderdik” derken bir diğer berber esnafı ise “Doların varsa bozdur, gel. Saç sakal bedava” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.