Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçilerden yağmur duası

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Akardere köyünde yaşayan çiftçiler, yağmur yağması için dua ettiler.Akardere köyünde, yağmur ve şükür duası yapıldı. Duaya komşu köylerin imamları ve çevre köylerden gelen vatandaşlar, katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çiftçilerden yağmur duası

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Akardere köyünde yaşayan çiftçiler, yağmur yağması için dua ettiler.

Akardere köyünde, yağmur ve şükür duası yapıldı. Duaya komşu köylerin imamları ve çevre köylerden gelen vatandaşlar, katıldı. Yağmur ve şükür duası köy caminde imamlar tarafından yapılırken, köyün düğün salonunda kurulan masalarda gelen konuklara pilav, kuru fasulye, helva ve ayran ikram edildi.

Akardere köyü muhtarı İlhan Sürgülü, geleneksel olarak yapılan yağmur ve şükür duasına katılımın fazla olduğunu belirterek, "Çevre köylerden ve ilçemiz başta olmak üzere bir çok köyde yaşayan vatandaşlar, yağmur ve şükür duamıza katıldı. Bu yıl verimin yüksek olması için yağmur çok önemli. Yağmurun yağması ve bereketin çok olması için ellerimizi hep birlikte semaya açtık. Allah bol ürün ve kazanç versin tüm çiftçilerimize. Köy halkına verdiği maddi manevi destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.