Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçek Festivali’nde Caz Rüzgarı

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Caz müziğin sevilen isimlerinden Jehan Barbur, Ortaköy Yetimhane’de vatandaşlarla buluştu.Beşiktaş...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Caz müziğin sevilen isimlerinden Jehan Barbur, Ortaköy Yetimhane’de vatandaşlarla buluştu.
Beşiktaş Belediyesi’nin bu yıl birincisini düzenlediği Bahçe ve Çiçek Festivali renkli geçiyor. Birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştiği festival kapsamında Türk Caz Müziği’nin sevilen isimlerinden Jehan Barbur, Ortaköy Yetimhane’de sahneye çıktı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Jehan Barbur birbirinden eğlenceli şarkılarla seyirciyi coşturdu.
“ŞARKILARIN ÇOĞU YETİM KALMIŞ SEVGİLERE GELSİN”
Beşiktaş Belediyesi’ne böyle bir festivalden dolayı teşekkürlerini sunan ünlü cazcı Jehan Barbur, “Garip hissediyorum. İçeride de bir sergi var gezme fırsatınız oldu mu, olur mu bilmem ancak bir göz atın. Tuhaf rayihası olan bir yaşanmışlık var içeride. Şarkıların çoğu bütün yetim kalmış sevgilere gitsin bu akşam. Çok da debelenmeden, ufak ufak sizlerle göz göze şarkılar söyleyelim. Kabul olursa eğer güzel olsun bu akşam” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.