Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin kamp alanın önünde bulunan yola tezek döküldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün durağı olan Düzce’de kamp alanın bulundu yola 78 AR 958 plakalı kamyon tarafından tezek döküldü.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2017 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 01:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’nin kamp alanın önünde bulunan yola tezek döküldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün durağı olan Düzce’de kamp alanın bulundu yola 78 AR 958 plakalı kamyon tarafından tezek döküldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nün 13’üncü günün sonunda Düzce’nin Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan bir alanda mola verdi. Mola vermesinin ardından akşam saatlerinde 78 AR 958 plakalı bir kamyon tarafından yola tezek dökerek kaçtı. Kaçmasının ardından polis ekipleri harekete geçerken yola dökülen tezek kepçe ile temizlendi. Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı. Vatandaşlar ise dökülen tezeğe tepki gösterdi.

Polis ekipleri yola tezek dökerek alandan kaçak kamyonu bularak araç sahibine ulaştı. Aracın işçiler tarafından kullanıldığı belirtilirken araç çekici ile Yediemin Otoparkı’na çekildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.