Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Oran’dan Tozan’a Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP 24. Dönüm Milletvekili Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a destek amacıyla Düzce’ye geldi.CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a bir destek de eski CHP Milletvekili Umut Oran’dan geldi....

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP 24. Dönüm Milletvekili Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a destek amacıyla Düzce’ye geldi.
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a bir destek de eski CHP Milletvekili Umut Oran’dan geldi. CHP binasında partililerle buluşan Oran, saldırının tüm CHP’lilere yapıldığını söylerken, saldırının peşini bırakmayacaklarını belirtti. Oran, “Bugün başka şeyleri konuşmak çok isterdik. Ben Düzce’ye başka amaçla gelmek isterdim. Fakat gündemimiz Düzce il başkanımız Sayın Zekeriya Tozan’a zorbalıkla ilgili. Bende kendisini ziyarete geldim. Bizim il başkanımıza yapılan saldırı sadece il başkanımıza değil sadece Düzce örgütümüze değil bütün CHP’ye yapılmış bir saldırıdır. Biz bu saldırının sonuna kadar arkasında olacağız peşinden gideceğiz. Bunu yapanları da onun arkasındaki çeteleri de onun arkasındaki suç örgütlerinin şebekelerini ortaya çıkartacağız. CHP bu sürecin arkasında olacaklar. İl başkanımızın da arkasındayız” dedi. Cumhuriyet tarihinde bu tür saldırılarla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Oran, “Bu yapılan bu zorbalık bir sonuç. Bu sonucun sebeplerine baktığınız zaman bugün Türkiye’yi 14 yıldır yöneten iktidar zihniyeti yönetim anlayışının getirdiği bir sonuç bu. Baskıcı anlayış dayatıcı anlayış ya sev ya terk et anlayışı ya bendensin ya yok anlayışı ya tarafsın yoksa bertaraf olursun anlayışının geldiği nokta bu. İnsanlara saldırılıyor insanlar yıldırılıyor ve artık yok etme noktasına götürülüyor. Biz buna CHP olarak müsaade etmeyeceğiz. Bu sonucun sebebini ortaya koymamız gerekiyor. Biz Cumhuriyet tarihimizde bu tür saldırılarla karşı karşıya kaldık. Cumhuriyeti kuran bir parti olarak ve 94 yıldır da 81 ilde 957 ilçede bayrağı dalgalanan tabelası olan kuruluşunda da dününde de bugününde de yarında da olacak bir parti olarak biz bunları daha evvel de gördük. Bizim ikinci Cumhurbaşkanımızın ikinci genel başkanımızın çok güzel bir lafı vardı 1957’ler de söylemişti, ‘Eşkıyanın ne zaman geleceği belli olmaz’ işte eşkıya şehre iniyor. Burada yaşanan olay da budur. Eşkıya şehre inmiştir” diye konuştu.
"OYUNA GELMİYORUZ"
Oran, CHP olarak oyuna gelmeyeceklerini belirterek, “Bu noktada bu saldırıyı not ettiğimizi, yani bu saldırıyı görüyoruz, biz bu tehditlere boyun da eğmiyoruz. CHP’liler hukuka güveniyorlar, hukuka inanıyorlar, kuralların doğruların dışına çıkmıyorlar, ama not ettik. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Oyuna gelmiyoruz provokasyona gelmiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.