Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li kadınlardan öğrencilere ücretsiz öğle yemeği

CHP Balıkesir Altıeylül İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan proje kapsamında öğrencilere ücretsiz öğle yemeği veriliyor.CHP Altıeylül İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan projede her çarşamba günü ilçe hizmet binasında...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Balıkesir Altıeylül İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan proje kapsamında öğrencilere ücretsiz öğle yemeği veriliyor.
CHP Altıeylül İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan projede her çarşamba günü ilçe hizmet binasında kadın kolları üyeleri ve gönüller tarafından yapılan yemekler ücretsiz olarak öğrencilere veriliyor. CHP Altıeylül İlçe Başkanı Yusuf Yüksel, öğrencilere yemek verme fikrinin kadın kolları tarafından hayata geçirildiğini ifade ederek, "Geçen yıl Aralık ayında başladık ve bu zaman kadar devam ediyor. Parti tabanımıza geniş kapsamlı bir şekilde bu etkinliği duyurduk Geçen yıl Perşembe günleriydi bu yıl Çarşamba gününe alındı. Burada en az 4 çeşit ve 100 kişilik yemek çıkıyor. Her hafta değişik öğrenciler geliyorlar üniversite ve liselerden. Bütün yemekler kadın kolları üyeleri ve gönüllüler tarafından yapılıyor. Bu yemekler gönüllülük esasına göre partililerimizin bağışları ile yapılıyor. Öğrencilerin dışında partililerimizde gelip yemek yiyorlar. Partililerimiz yine yakınlarının aile büyüklerinin ölüm yıl dönümlerinde verecekleri hayırları yine burada yapıyorlar. Öğrenciler de bu uygulamadan çok memnun" dedi.
CHP Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayla Kaymaz ise başlatılan uygulamanın geçen yıl Bigadiç’te parti çalışmasından dönerken konuşma sırasında ortaya çıktığını belirterek, "Öğrencilere yönelik bir uygulama başlatmak istedik. Elimizdeki imkanlar belli ve sınırlı, her gün ne yemek verecek ortama, nede maddi imkana sahibiz. Haftada bir gün deneyelim dedik ve geçen yıl Aralık ayında Perşembe günleri öğrencilere yemek uygulamasına başladık. Amacımız öğrencilerin buraya gelmeleri, CHP’liler nasıl insanlar onları görmeleri bizi tanımalarıydı. Burada yurtta kalan, evi olan olmayan ayırımı yapmaksızın hiç bir para ödemeden öğle yemeği yemelerini sağlamaktı bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum. Öğrenciler tarafından beğenildi ve giderek de arttı gelen sayısı. Yetebildiğimiz kadar bütün arkadaşlar büyük bir hevesle hiç yorulmadan çalışıyoruz. Yemek yiyen partililer yada misafirler burada bağış yapıyorlar bize gönüllerinden ne koparsa. Bizde bu topladıklarımızdan yemek için harcayacağımız paranın dışında kalanları da öğrencilere burs vermek istiyoruz böyle bir düşüncemiz var. Hedefimiz CHP’yi toplumda daha tanınır daha görünür hale getirmek" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.