Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den EMO’ya ziyaret

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum temsilciliğini ziyaret etti.Aralık ayının son haftasında yapılan olağan genel kurulla yeniden göreve seçilen CHP İl Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’den EMO’ya ziyaret

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum temsilciliğini ziyaret etti.

Aralık ayının son haftasında yapılan olağan genel kurulla yeniden göreve seçilen CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduğu EMO Erzurum Temsilcisi Namiye Sınırkaya ile görüştüler.

İl Başkanı Kızıloğlu, başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlatırken, bundan sonraki parti programı hakkında bilgi verdi. Özellikle 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler için izleyecekleri yol haritasına değinen Kızıloğlu, yeni yönetimle yeni ufuklara yelken açtıklarını söyledi.

Bu arada EMO Erzurum Temsilcisi Namiye Sınırkaya ise siyasi parti ya da STK’ların adı her ne olursa olsun önemli olan Erzurum’un gelişimi ve kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

Sınırkaya, Erzurum’un ekonomik, sosyal ve siyasal kalkınması için özellikle siyasi partilerin politik söylem ve hareketlerden uzak aynı duyarlılıkla hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Sınırkaya, kalkınmış bir Erzurum için siyasilerin, iş adamlarının ve idarecilerin el birliği etmesi gerektiğine dikkat çekerken, Kızıloğlu ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.