Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Milletvekili Akif Ekici: "Gaziantep Caddeleri Bomboş"

CHP Gaziantep İl Başkanlık Seçimi için olağanüstü kongreye katılan CHP milletvekilleri, İstanbul Taksim’deki saldırıyı kınayarak, tedirginlikten dolayı Gaziantep’te caddelerin boş olduğunu belirttiler.Gaziantep’te bir düğün salonunda...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Milletvekili Akif Ekici: "Gaziantep Caddeleri Bomboş"
CHP Gaziantep İl Başkanlık Seçimi için olağanüstü kongreye katılan CHP milletvekilleri, İstanbul Taksim’deki saldırıyı kınayarak, tedirginlikten dolayı Gaziantep’te caddelerin boş olduğunu belirttiler.
Gaziantep’te bir düğün salonunda gerçekleştirilen CHP Gaziantep Olağanüstü İl Başkanlık Seçimlerine katılan CHP Gaziantep milletvekilleri Akif Ekici ve Mehmet Gökdağ, İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısını kınayarak, canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı düşenlere de acil şifalar diledi.
Çeşitli açıklamalarda bulunan CHP milletvekilleri, ülkeyi teröre ve karanlık güçlere teslim etmeyeceklerini ifade ederek, patlama sonrasında caddelerin bomboş olduğunu ve vatandaşların tedirgin olduğunu belirttiler.
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, "Ortadoğu bataklığına çekenleri tespit ettik bildirdik. Parlamentoda dile getirdik. Bu ülke neden bu hale getiriliyor. Bizim Suriye ile ne problemimiz var, ne düşmanlığımız var. Irak’la, Libya ve Mısır’la ne problemimiz var üzülerek söylüyorum. Bugün Pazar saat 10.00’da evden çıktım caddeler bomboş. İnsanlar Kurban Bayramı’nın 1. günü evlerinden çıkmazlar. İşte şu anda Kurban Bayramı’nın 1. günü gibi caddeler bomboş. Bunu bu duruma getirenleri ayıplıyorum, kınıyorum. Terör bize diz çöktüremez. Terörle yaşamaya alışmalıyız diyenleri ayıplıyorum. Bir araya gelelim bunu yapanları ayıplayalım. Kim olursa olsun ırkı fark etmez. Bugün birleşme, kucaklaşma günüdür" dedi.
İstanbul’daki terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen CHP Milletvekili Gökdağ ise, “Sadece İstanbul’da değil, ülkemiz ciddi bir terör saldırısı ile karşı karşıyadır. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen karanlık güçler iş başındadır. Halk olarak buna izin vermeyeceğiz. CHP olarak, bunun karşısında duracağız ve buna hayır diyeceğiz. Ülkemizi terörle yaşamaya da alıştırmayacağız. Bu ülke, Kurtuluş Savaşı’nda 7 düvele karşı durdu. 7 düvele teslim etmedi. Bu ülkeyi teröre teslim etmeyeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.