Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstiklal Caddesi’ni Ziyaret Etti

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısının gerçekleştiği noktayı ziyaret edip olay yerine karanfil bıraktı.İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen terör saldırısının...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısının gerçekleştiği noktayı ziyaret edip olay yerine karanfil bıraktı.
İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen terör saldırısının ardından bölgeye taziye ziyaretleri devam ederken, CHP İstanbul İl Başkanlığı da İstiklal Caddesi’ne gelip saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bıraktı.
Burada basın mensuplarına açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat, “Terör nereden gelirse gelsin, bütün terör örgütlerini, terörden beslenen bütün anlayışı kınıyoruz. Bütün yurttaşlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi olarak kucaklıyoruz, terörü bir kez daha kınıyoruz. Biraz önce gelen haberde Brüksel’de üç tane bombanın patladığını, orada da sayısı henüz belirlenememesine rağmen onlarca insanın yaralandığını ve ölenlerin de olduğu belirtildi. Orada bu terörü yapanları da kınıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.