Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Heyetinden Şehit Arslan’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, geçen gün bombanın infilak etmesi ile şehit olan çarşı mahallesi bekçisi Ferhat Arslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Van’da geçen günlerde meydana gelen patlamada şehit düşen Ferhat Arslan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, geçen gün bombanın infilak etmesi ile şehit olan çarşı mahallesi bekçisi Ferhat Arslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Van’da geçen günlerde meydana gelen patlamada şehit düşen Ferhat Arslan’ın ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor. Hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılacak olan il başkanları toplantısı için Van’a gelen Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Antalya Milletvekili Devrim Kök ve Parti Meclis Üyesi Yıldırım Kaya, beraberinde CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu ile şehit Ferhat Arslan’ın taziyesine geldi. Arslan’ın yakınları ile görüşen CHP heyeti, aileye başsağlığı dileyerek dua etti.
Şehit Arslan’ın oğlu Muhammed ise, dört gündür babasının polis yeleğini üzerinden çıkartmazken, gelenleri de o şekilde karşılamaya devam etmesi gözlerden kaçmadı.
CHP heyeti, bir süre burada aile yakınları ile sohbet ettikten sonra ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.