Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Alaplı’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Kemal Anadol’un annesinin cenazesine katılmak üzere geldiği Zonguldak’ta, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Alaplı Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Kemal Anadol’un annesinin cenazesine katılmak üzere geldiği Zonguldak’ta, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in makamına konuk oldu. Ziyarette Konuşan Belediye Başkanı Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Haluk Koç ise, "Başarılı belediye başkanımız Nuri Tekin’i ziyaret etmek istedik" dedi.
Üzerlerine bir takım şeyler yapıştırılmaya çalışıldığını belirten Koç, “Biz her zaman Türkiye’nin dirliğinden, birliğinden, kardeşliğinden, birlikte yaşama iradesinden yana olduk ve bunu da çok net bir şekilde ifade ettik. Türkiye’nin başında terör belası var. Bu belanın çözüm yeri İmralı’ya motor seferi düzenleyerek, terör örgütü lideri ile gizli pazarlıklar yapmak değil; sorunu mecliste milletin önünde açık şeffaf tartışmaktır dedik. Bugün yaşananları hep beraber aşmak sorundayız. Ben şu ana kadar bu uğurda kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Akıllı ve birleştirici bir siyaset, ayrıştırmayan bir siyaset, Türkiye’nin birliğini ve birlikte yaşama iradesini koruyan bir siyaseti herkesin milli bir çizgide sürdürmesi gerekiyor" diye konuştu.
Haluk Koç, Alaplı’nın ardından Ereğli’ye geçerek bir dizi programa katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.