Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak’tan ’Kurşun’ Tepkisi

Chp Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, 'kurşunlu' Eyleme Tepki Göstererek, “bu Tehditlere, Basit Mafya Figürasyonlarına Pabuç Bırakmayacağız” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak’tan ’Kurşun’ Tepkisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, ’kurşunlu’ eyleme tepki göstererek, “Bu tehditlere, basit mafya figürasyonlarına pabuç bırakmayacağız” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan “kurşunlu” eyleme tepki gösterdi.
Yazılı yaptığı açıklamasında, şehit cenazelerinin provokasyon haline getirildiğini öne süren Budak, “Bu niyeti açıkça görüyoruz. Bunun bir halkası bugün İstanbul’da yaşanmıştır. CHP Genel Başkanı’na mermi çekirdeği atılması, bir provokasyon ve gözdağı girişimidir. Teröre yardım ve yataklık edenler, mafya yöntemleriyle suçunu örtemez, sorumluluktan kaçamaz ve CHP’yi asla korkutamazlar. Bir an önce herkes aklını başına almalıdır. CHP’yi tehditle, mermiyle yolundan döndüreceğini sananlar, büyük bir yanılgı içindedirler. Bu tehditlere, basit mafya figürasyonlarına pabuç bırakmayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.