Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Eski PM Üyesi Didem Gültekin’den Özür Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Parti Meclis (PM) üyesi Didem Gültekin, geçtiğimiz günlerde bir ulusal gazete yayımlanan “CHP’li Başkan tarafından öldüresiye dövüldü” adlı haberle alakalı bir açıklama yaptı.Yaşanan olayın ulusal...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Parti Meclis (PM) üyesi Didem Gültekin, geçtiğimiz günlerde bir ulusal gazete yayımlanan “CHP’li Başkan tarafından öldüresiye dövüldü” adlı haberle alakalı bir açıklama yaptı.
Yaşanan olayın ulusal ve yerel basında yer aldığını hatırlatan CHP Bilecik eski Gençlik Kolları İl Başkanı ve CHP eski PM üyesi Didem Gültekin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, saldırıya uğrayan vatandaştan özür dileyerek, "Çok üzücü, Yazık; sözün bittiğini yer. Ben utandım. Sebep her ne olursa olsun biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak sosyal demokrasiye inanmış insanlar olarak önce insan diyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşıyız diye haykırırken böyle bir olayın vuku bulması oldukça üzücü. Vatandaşımıza geçmiş olsun diyerek partim adıma özürlerimi bildiriyorum ve bunu yapan ilçe başkanımızı da şiddetle kınıyor, gereğinin yapılacağını umuyorum” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.