Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Beşiktaş İlçe Örgütü teröre lanet yürüyüşü düzenledi

Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında meydana gelen patlama sonrası CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı teröre lanet yürüyüşü düzenledi.CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı dün akşam Beşiktaş-Bursaspor müsabakasının ardından Vodafone Arena...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında meydana gelen patlama sonrası CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı teröre lanet yürüyüşü düzenledi.
CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı dün akşam Beşiktaş-Bursaspor müsabakasının ardından Vodafone Arena Stadyumu yakınında gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınamak için teröre lanet yürüyüşü düzenledi. Beşiktaş Çarşı’dan başlayarak Dolmabahçe’de saldırının düzenlendiği noktada son bulan yürüyüşe Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı. Binlerce kişinin katıldığı teröre lanet yürüyüşü, olayın gerçekleştiği noktaya karanfillerin bırakılmasının ardından son buldu.
Yürüyüş sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Hazinedar, “Terör saldırısı bu defa da Türkiye’nin kalbi Beşiktaş’ı vurdu. Bu hain saldırılara ve teröre boyun eğmeyeceğimizi göstermek için Beşiktaş Çarşı’dan hain saldırının gerçekleştiği noktaya yürüyoruz. Milletimizin birliğine yapılan bu hain terör saldırısını en ağır şekilde lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.