Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceylanpınar Belediyesinden STK’lara destek

Ceylanpınar STK’lar platformu tarafından ilçede bulunan ihtiyaç sahibi aileler Ceylanpınar Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla Şanlıurfa’ya götürülerek giyim yardımında bulunuldu.Deniz Feneri ve İnsani Yardım Platformu tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ceylanpınar Belediyesinden STK’lara destek

Ceylanpınar STK’lar platformu tarafından ilçede bulunan ihtiyaç sahibi aileler Ceylanpınar Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla Şanlıurfa’ya götürülerek giyim yardımında bulunuldu.

Deniz Feneri ve İnsani Yardım Platformu tarafından yapılan yardımların Ceylanpınar ayağını Ceylanpınar STK’lar Platformu organize ediyor. Ceylanpınar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına bir açıklama yapan Emekliler Dernek Başkanı İbrahim Aldırmaz, Deniz Feneri Derneği ve İnsani Yardım Platformu tarafından Ceylanpınar’daki ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı yapıldığını söyledi. Ceylanpınar’daki muhtaç çocukları bir araya getirerek Ceylanpınar Belediyesinin araçlarıyla Şanlıurfa’ya götürdüklerini ifade eden Aldırmaz, "Bize iki araç tahsis edip Şanlıurfa’ya gitmemizi sağlayan Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya çok teşekkür ediyoruz. 5 Gün boyunca Şanlıurfa’ya muhtaç çocukları belediyemizin araçlarıyla taşıyacağız. Ayrıca yardımlarından dolayı Deniz Feneri Derneğine de teşekkür ederiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.