Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre Esnafı Yaralarını Sarıyor

Gaziantep’te patlamanın ardından hasar gören iş yerleri yaralarını sararken, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin patlamada hasar gören yerlerde inceleme yaptı.Önceki gün Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te patlamanın ardından hasar gören iş yerleri yaralarını sararken, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin patlamada hasar gören yerlerde inceleme yaptı.
Önceki gün Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan terör saldırısında bomba yüklü aracın patlaması sonucu 2 polis şehit olurken, 22 kişi yaralanmıştı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki iş yerlerinin camı ve çerçevesi kırıldı, iş yerleri zarar gördü. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin zarar gören esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Esnafla sohbet eden Yerlikaya ve Şahin esnafın çay ikramını geri çevirmedi. Yaşananları esnafın ağzından dileyen Vali Yerlikaya ve ve Başkan Şahin, tüm esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Vali Yerlikaya ve Fatma Şahin, tüm hasarın karşılanacağını da sözlerine ekledi.
Öte yandan, oluşturulan ekipler de tüm çevre esnafı gezerek, hasar tespiti yapıyor. Ekipler, esnafın zararını yazılı ve fotoğraflı bir şekilde kaydediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.