Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cevahiroğlu: "Devletimizin güvenlik birimleri yeniden yapılanmalı"

Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Devletin Güvenlik Birimlerinin Yeniden Yapılanması Gerektiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cevahiroğlu: "Devletimizin güvenlik birimleri yeniden yapılanmalı"
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, devletin güvenlik birimlerinin yeniden yapılanması gerektiğini söyledi.
Ankara’da katıldığı bir programda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, "15 Temmuz darbe girişimin yaşandığı gün çok açık ve net ülkemizin çok ciddi güvenlik zafiyeti olduğunu gördük. Hükümetimiz ulusal güvenliğimizle ilgili yeniden yapılanmaya gitmelidir" dedi.
Cevahiroğlu, "15 Temmuz günü bir grup cuntacı asker tarafından darbe girişimi yapıldı. Sabaha kadar darbeciler başkent Ankara’yı bombaladı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istihbarat birimleri bu organize darbe girişimini daha önceden önleyebilirdi. Gerekli önlemler alınabilirdi ve hükümetimiz tarafından gereği yapılarak cuntacı yapılanma bertaraf edilebilirdi. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimiz hızlı bir şekilde başta Milli İstihbarat Teşkilatı’nda, Emniyet eşkilatında ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yeniden güçlü bir yapılanmaya gitmelidir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.