Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşmeli kardeşler 49 yıldır şans dağıtıyor

İZMİR (İHA) – 49 yıldır Milli Piyango bileti satan Çeşmeli kardeşler, yılbaşı biletlerinin yoğun rağbet gördüğünü ve vatandaşların bilet almakta geç kalmamaları gerektiğini söyledi.İzmir’in Çeşme ilçesinde, seyyar Milli Piyango...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çeşmeli kardeşler 49 yıldır şans dağıtıyor

İZMİR (İHA) – 49 yıldır Milli Piyango bileti satan Çeşmeli kardeşler, yılbaşı biletlerinin yoğun rağbet gördüğünü ve vatandaşların bilet almakta geç kalmamaları gerektiğini söyledi.

İzmir’in Çeşme ilçesinde, seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Kartal kardeşler, 49 yıldır şans dağıtıyor. Babalarından devraldıkları meslekle yaz-kış, sıcak-soğuk demeden, Çeşme Çarşısında Milli Piyango satarak evlerinin geçimini sağlayan Orhan ve Halil Kartal, bu yıl da 61 milyonluk büyük ikramiye için bilet satışlarına devam ediyor.

Çeşme’de birkaç kez büyük ikramiye çıkan bileti sattıklarını ifade eden Kartal kardeşler, bu yılbaşında da şanslı biletin kendi sattıkları biletler içerisinde olduğu inancıyla, “Büyük ikramiye isabet eden bileti alan talihli kişinin gözlerindeki sevinç ışığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu mutluluğu Çeşme’de birkaç kez yaşadık. Bu yılbaşında da yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

31 Aralık 2017 tarihinde yapılacak çekilişte 1 kişiye 61 milyon, 1 kişiye 10 milyon, 1 kişiye 5 milyon, 1 kişiye 2 milyon, 1 kişiye 1 milyon, 1 kişiye 500 bin lira ikramiye çıkma şansı olduğunu hatırlatan Kartal kardeşler, tam biletlerin 60, yarım biletlerin 30 ve çeyrek biletlerin 15 liradan satıldığını hatırlatarak, yılbaşı biletlerinin yoğun rağbet gördüğünü ve vatandaşların bilet almakta geç kalmamaları gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.