Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz’dan, ’Cenazede Gülen Fotoğraf’a Açıklama

Ünlü müzik adamı Attila Özdemiroğlu’nün cenazesinde gülerken görüntüleri çekilen Cem Yılmaz’a sosyal medyadan tepki yağdı.Attila Özdemiroğlu’nun dün Levent Afet Yolal Camii’ndeki cenaze namazına sanat dünyasında çok sayıda ünlü...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cem Yılmaz’dan, ’Cenazede Gülen Fotoğraf’a Açıklama
Ünlü müzik adamı Attila Özdemiroğlu’nün cenazesinde gülerken görüntüleri çekilen Cem Yılmaz’a sosyal medyadan tepki yağdı.
Attila Özdemiroğlu’nun dün Levent Afet Yolal Camii’ndeki cenaze namazına sanat dünyasında çok sayıda ünlü isim katılmıştı. Cenazeye katılan isimlerden Cem Yılmaz ise gülerken görüntülenince tepki çekti. Sosyal medyadan çok sayıda kişi Cem Yılmaz’ın cenazede gülmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı twitterda, " Cem Yılmaz bu kez güldürmedi. ", "Cem Yılmaz cenazede gülüyormuş. Ne bekliyordunuz ki? Orhan Kural bu ciddiyetsiz adama Topluma En kötü Örnek kişi ödülünü vermişti" şeklinde yorumlar yapıldı.
Cem Yılmaz ise yapılan eleştirilere twitter üzerinden cevap vererek, “Bi kare fotoğrafla gülmek ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz. İnsan insana gülümser” tweetini paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.