Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çekmeköylü idareci ve siyasi partiler bir arada

Çekmeköylü idareciler ve siyasi parti teşkilatları bir araya gelerek darbeye karşı ortak bildiri yayımladı.Çekmeköylü yöneticiler ve siyasi partilerin ilçe teşkilatlarının başkanlarının bir araya geldiği toplantıda darbe girişimine...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çekmeköylü idareciler ve siyasi parti teşkilatları bir araya gelerek darbeye karşı ortak bildiri yayımladı.
Çekmeköylü yöneticiler ve siyasi partilerin ilçe teşkilatlarının başkanlarının bir araya geldiği toplantıda darbe girişimine karşı ortak deklarasyon imzalandı ve milli birlik mesajları verildi. Gün tüm ayrılıkları bir kenara koyarak birlik olma günüdür ortak paydasında buluşan idareci ve siyasi partiler, 15 Temmuz darbe girişiminde bedenlerini toplara ve kurşunlara siper eden şehitlere ve yaralılara da minnetlerini ifade ettiler.
Ortak deklarasyona imza atanlar arasında, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Kasımay, BBP İlçe Başkanı Kemal Yüce, Vatan Partisi İlçe Başkanı Derya Çağlar yer alıyor.
Heyet daha sonra, Çekmeköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Hasan Kaymaz, Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Caner Yakut ve Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk’ü görev yerlerinde ziyaret etti.
Çekmeköy’deki siyasi partilerin ilçe teşkilatları, geceleri de vatandaşlarla omuz omuza demokrasi mesajı veriyor. Taşdelen meydanında yapılan buluşmada Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı adına Meclis Üyesi Kenan Yıldırım, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Kemal Yücelen, Saadet Partisi temsilcileri, MHP temsilcileri, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, 52 Ordu Derneği adına Sedat Erdem, Erbakan Vakfı İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılarak darbeye karşı bildirilerini açıkladı. 15 Temmuz şehitlerinin anıldığı gecede Çekmeköylülerin ünlü misafirleri de vardı. Necati Şaşmaz, Uğur Işılak, Orhan Ölmez, Uğur Aslan, Aşkım Kapışmak gibi sanat dünyasının sevilen isimlerinin yanı sıra eski bakanlardan Egemen Bağış, eski milletvekillerinden Temel Coşkun darbe girişiminin halk tarafından püskürtüldüğü geceden beri nöbet tutan Çekmeköylüleri yalnız bırakmadılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.