Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇEDAŞ, Yozgat’ta muhtarlarla buluştu

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yozgat Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelerek kurumun yatırım ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.ÇEDAŞ’ın 2017 yılı yatırım çalışmalarının...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇEDAŞ, Yozgat’ta muhtarlarla buluştu

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yozgat Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelerek kurumun yatırım ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ÇEDAŞ’ın 2017 yılı yatırım çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ayrıca 2018 yılında planlanan yatırım çalışmaları için muhtarların talepleri alındı.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yozgat İl İşletme Müdürü Mustafa Yılmaz ve Yozgat Muhtarlar Derneği üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda programın açılış konuşması Muhtarlar Derneği Başkanı Abbas Ergül tarafından yapıldı. Ergül, ÇEDAŞ’ın sorunların giderilmesi için hassasiyet gösterdiğini söyledi.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa daha sonra 2017 yılı yatırım çalışmaları hakkında sunum yaptı. Genel Müdür Akboğa yaptığı açıklamalarda şirket olarak muhtarları önemsediklerini söyleyerek muhtarlar için kurulan istek hatlarından sorunlarını yetkililere bildirebileceklerini hatırlattı. 2010 yılından itibaren Yozgat’a ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Akboğa, 2017 yılı içerisinde ise Yozgat’a 26 milyon 270 bin 654 lira yatırım yaptıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, muhtarlara teşekkür plaketi verdi ve muhtarların taleplerinin almasına yönelik form dolduruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.