Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cebeci Ülkü Ocağı Vakfından Çanakkale Gecesi

Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Sultangazi Belediyesi salonunda Çanakkale Gecesi düzenledi. Başkan Adem Yıldız, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın açış konuşmalarının...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cebeci Ülkü Ocağı Vakfından Çanakkale Gecesi
Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Sultangazi Belediyesi salonunda Çanakkale Gecesi düzenledi. Başkan Adem Yıldız, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın açış konuşmalarının ardından araştırmacı yazar Ozan Bodur Çanakkale Zaferini anlatan bir konuşma yaptı.
Ortaokul öğrencilerinden oluşan öğrenciler, iki bölümden oluşan Çanakkale adlı piyesi sahneye koydu. Asker rolündeki minik öğrenciler Buğrahan Durmuş, Sinan Can, Yusuf Ateş, Ramazan Kara , Seyyithan Bulut izleyicilerden yoğun ilgi gördü.
Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Adem Yıldız, ocak olarak kültür ve sanat faaliyetlerine önem verdiklerini belirterek "Ocağımızda gençlere kıymetli hocalarımız tarafından ilmihal bilgileri, tarih, siyaset ve güzel sanatlar konusunda eğitim verilmektedir. Ayrıca, üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımıza öğretmenlerimiz tarafından ücretsiz kurs verildi" dedi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, gecenin hazırlanmasında emeği geçenler ile piyeste rol alan ortaokul öğrencilerine birer plaket verdi.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Avukat Fatih Sayın da, gazeteci yazar Hüdavendigâr Onur’a, Aydınların Gözüyle S. Ahmet Arvasi kitabı için Cebeci Ülkü Ocakları adına bir plaket verdi.
Çanakkale Gecesini Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci’nin de aralarında bulunduğu kalabalık bir izleyici topluluğu takip etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.