Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaylı Dondurma

Kahramanmaraş’ta 1970 yılından itibaren hizmet veren Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi, siyah ve yeşil çaylı dondurmayla çeşit sayısını 74’te yükseltti.Yurt genelinde 11 bölge müdürlüğü, 23 distribütör, 60 ilde satış bayisi...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta 1970 yılından itibaren hizmet veren Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi, siyah ve yeşil çaylı dondurmayla çeşit sayısını 74’te yükseltti.
Yurt genelinde 11 bölge müdürlüğü, 23 distribütör, 60 ilde satış bayisi ve bin 500 çalışanıyla, başta Arabistan, Dubai, Abu Dhabi, Katar, Umman Krallığı, Irak, Amerika gibi ülkelere ihracat yapan Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi, Karadeniz’in siyah ve yeşil çaylı dondurmasını menüsüne dahil etti.
Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi Genel Koordinatörü Mustafa Pekel, Karadeniz’in muhteşem çayını, Kahramanmaraş’ın muhteşem dondurmasını ve tatlısını bir araya getirerek en muhteşemini yaptıklarını ifade ederek, “Ramazan ayında insanların özlemiş olduğu 3 şey var. Tatlı, dondurma ve çay. Üçü de vatandaşlar için değişilmez tat. Bunları bir araya getirebilir miyiz düşüncesiyle ARGE ekibimizle bir araya geldik. Arkadaşlarla görüştük, bunu nasıl bir araya getirebiliriz? Dondurmayı nasıl bir arada toplayabiliriz? Bununla ilgili tüm çalışmalarımızı yaptık. Başarılı bir ürün elde ettik. Karadeniz’in muhteşem çayını, Kahramanmaraş’ın muhteşem dondurmasını ve ikisini bir araya toplayarak lezzetli bir ürün meydana getirdik. İşte bunun ismine de; Kahramanmaraş çaylı dondurma dedik. Bunun içerisinde yeşili var, siyahı var. Müthiş tatlar bunlar. Herkese öneririm” dedi.
Siyah ve yeşil çaylı dondurmayı tadan vatandaşlar ise ortaya çıkan lezzetten memnun olduklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.