Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇAYKUR’a Ait Dünyanın En Kapsamlı Çay Paketleme Fabrikası 2017’de Hizmete Girecek

ÇAYKUR tarafından İyidere İlçesi’nde yapılan ve bittiğinde dünyada alanında tek olacak, kendi kendine yetebilecek şekilde projelendirilen çay paketleme fabrikası hızla ilerliyor. Fabrika hinterlandında ayrıca yöreye değer katacak turistik...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇAYKUR’a Ait Dünyanın En Kapsamlı Çay Paketleme Fabrikası 2017’de Hizmete Girecek
ÇAYKUR tarafından İyidere İlçesi’nde yapılan ve bittiğinde dünyada alanında tek olacak, kendi kendine yetebilecek şekilde projelendirilen çay paketleme fabrikası hızla ilerliyor. Fabrika hinterlandında ayrıca yöreye değer katacak turistik bir merkez şeklinde de hizmet verecek. Fabrikanın 2017 yılında hizmete girmesi planlanıyor.
Fabrika inşaatında incelemelerde bulunan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, inşaat aşamasının hızla sonuna gelindiğini belirterek makine parkı içinde ihale ve satın alma işlemlerinin başladığını söyledi.
ÇAYKUR’a gerek arazi olarak gerek kapalı alan ve gerekse yeni fabrika olarak çok değerli mülkler kazandırdıklarını ifade eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu “Paketlememiz Allah nasip ederse 2017 yılında İnşallah devreye alınacak. Çalışmalar hızla devam ediyor, fabrikamız hızla yükseliyor. Bunun yanında makinelerin ihaleleri ve alımları devam ediyor. Dünyanın en modern, en çevreci, en kapsamlı, en akıllı ve en otomasyonu yüksek fabrikasını ilimize ve de ülkemize kazandıracağız. Bu ÇAYKUR’un, bölgemizin ve Türkiye’nin inşallah yeni bir iftihar vesilesi olacak. Açılışında da gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından birçok ülkeden çok değerli misafirlerimiz olacak. Şunu da belirteyim sadece Türkiye’nin değil dünyanın da merakla beklediği bir fabrikayı inşa ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.