Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇAYKUR Yaş Çay Alımına Hazır

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaş çay alımlarına Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren başlayabileceklerini söyledi.ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, çay fabrikalarında sona gelinen sezon hazırlıklarını yerinde inceledi....

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇAYKUR Yaş Çay Alımına Hazır
ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaş çay alımlarına Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren başlayabileceklerini söyledi.
ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, çay fabrikalarında sona gelinen sezon hazırlıklarını yerinde inceledi. Bu yıl sezona 650 ton kapasite artışı ile girecek olan ÇAYKUR, günlük 8 bin 650 ton kapasite ile sezona girmeyi hedefliyor.
Sezon hazırlıkları tamamlanan çay fabrikalarında incelemede bulunan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaş çay alımlarına Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren başlayabileceklerini ifade ederek, "Sezonun çok yaklaştığı bu günlerde çok hızlı bir şekilde kapasite artışı çalışmalarımız devam ediyor. Artık fabrikalarımızı toparlıyoruz. Mayıs’ın ilk haftasında muhtemelen kampanya başlayacak. Bunun için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Teknik ekiplerimiz çalışıyor. Bize makine temin eden firmaları da çalıştırıyoruz. Bu sene 650 ton gibi rekor bir kapasite artışını çok kısa bir süre içerisinde bir kış sezonunda gerçekleştirmiş oluyoruz. İnşallah gelecek sezonda 8bin 650 ton gibi güçlü bir kapasite ile sezona gireceğiz ve vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli hizmet sunacağız. Çayımızı daha taze olarak işleyeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.