Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇAYKUR Kura Çekimi İle Eski Hükümlü 20 İşçiyi İşe Aldı

ÇAYKUR, yasa gereği çalıştırması gereken eski hükümlü işçileri düzenlenen kura çekimi ile belirledi.ÇAYKUR 4857 Sayılı Yasa gereği çalıştırması gereken eski hükümlü işçilerden eksik olan 20 mevsimlik işçiyi belirlemek için bugün...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇAYKUR Kura Çekimi İle Eski Hükümlü 20 İşçiyi İşe Aldı
ÇAYKUR, yasa gereği çalıştırması gereken eski hükümlü işçileri düzenlenen kura çekimi ile belirledi.
ÇAYKUR 4857 Sayılı Yasa gereği çalıştırması gereken eski hükümlü işçilerden eksik olan 20 mevsimlik işçiyi belirlemek için bugün kura çekimi gerçekleştirdi. Noter tarafından gerçekleştirilen kuru çekiminde başvuran 73 eski hükümlüden 20’si işe alınmak üzere belirlendi. İşe alınacak eski hükümlü işçilerin mevsimlik olarak çalıştırılacağı belirtildi.
Kuradan ismi çıkan şanslı işçi adayları, “Devletimizin eski hükümlüler için tanıdığı bu hak çok önemli bir hizmet. Sayının arttırılması da gerekir. Kuradan çıktığımız için mutluyuz” dediler.
Konu hakkında bilgi veren ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim ise “ÇAYKUR olarak 4857 sayılı yasa gereği eski hükümlü eksiğimizi tamamlamak için bu kura çekimini yaptık. Bu işçilerden 12’si Rize’den, 3’ü Artvin’den, 2’si Trabzon’dan ve 3’ü Giresun’dan belirlendi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.