Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çayı En Hızlı İçmek İçin Yarıştılar

ERZURUM (İHA) – Erzurum’da ÇAYKUR tarafından düzenlenen ’Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı’ tanıtım etkinliği kapsamında ’En Hızlı Çay İçme’ yarışması gerçekleştirildi.ÇAYKUR, Erzurum’da dünyanın en doğal ve sağlıklı...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ERZURUM (İHA) – Erzurum’da ÇAYKUR tarafından düzenlenen ’Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı’ tanıtım etkinliği kapsamında ’En Hızlı Çay İçme’ yarışması gerçekleştirildi.
ÇAYKUR, Erzurum’da dünyanın en doğal ve sağlıklı çayını tehdit eden, insan sağlığına ciddi zararlar veren, ülke ekonomisine kayıplar yaşatan kaçak çayın zararlarına dikkat çekmek amacıyla, ’Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı’ tanıtım etkinliği düzenledi. Program kapsamında düzenlenen En Hızlı Çay İçme Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte yarışmaya katılan vatandaşlar üç dakika içerisinde en fazla çayı içmeye çalıştılar. Yarışmanın başlamasıyla birlikte sıcak çayları içmeye başlayan bazı adayların ağzı yandı, bazıları da çaylarını değişik şekillerde soğutmaya çalıştı.
ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, dünyanın en sağlıklı ve en lezzetli çayını ürettiklerini belirtti. Sütlüoğlu, dünyanın en doğal ve sağlıklı çayını tehdit eden, insan sağlığına ciddi zararlar veren ve ülke ekonomisine kayıplar yaşatan kaçak çayın zararlarını anlatmak, vatandaşları doğal ve sağlıklı organik Türk çayı içmeleri konusunda bilinçlendirmek amacıyla ’Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı’ tanıtım etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.