Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çayeli’nden Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere bin atkı

RİZE (İHA) – Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde başlatılan proje kapsamında, ilçede bulunan okulların aile birliği başkanları ve üyeleri Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan...

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çayeli’nden Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere bin atkı

RİZE (İHA) – Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde başlatılan proje kapsamında, ilçede bulunan okulların aile birliği başkanları ve üyeleri Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere bin atkı örecek.

Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi’nde toplanan veliler, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin ziyaret etti. Dr. Atilla Esmen burada yaptığı açıklamada kalben Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade ederek, ‘’Manevi destek verebilme anlamında hazırladığımız bir proje. Belki fiziken Mehmetçiğimizin yanında değiliz ama kalben yanlarında olduğumuzu belirmek için buradayız. Onlar için moral, motivasyon sağlamamız amacıyla buradayız. Devletimiz çok güçlü. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizde manevi olarak onların yanındayız’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.