Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çayeli Belediyesi Korosu’ndan Türk Halk Müziği Konseri

Rize’nin Çayeli Belediyesi bünyesinde kurulan koro geçtiğimiz akşam Türk Halk Müziği konseri verdi.Çayeli Kent Konseyi ve Çayeli Belediyesi’nin ortak çalışmaları ile ilçedeki esnaf, inşaat ustası, gazeteci, öğretmen, öğrenci, ev hanımı...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çayeli Belediyesi Korosu’ndan Türk Halk Müziği Konseri

Rize’nin Çayeli Belediyesi bünyesinde kurulan koro geçtiğimiz akşam Türk Halk Müziği konseri verdi.

Çayeli Kent Konseyi ve Çayeli Belediyesi’nin ortak çalışmaları ile ilçedeki esnaf, inşaat ustası, gazeteci, öğretmen, öğrenci, ev hanımı ve okul müdürlerinin yer aldığı koro ekibi oluşturuldu. Koroda ayrıca bir genç babaannesiyle aynı sahneyi paylaştı. Oluşturulan koro ekibi kısa süre zarfında çalışmalarını tamamlayarak geçtiğimiz akşam sergilemiş oldukları performans ile katılımcılara müzik dolu gece yaşattı.

Program sonrası Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu koronun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlçemizin değerli kişiliklerinden oluşan bu koromuz ile ilerleyen zamanlarda güzel projeler çıkaracağımıza eminim. Salonumuzu dolduran kıymetli halkıma, protokole ve ekranları başında bizleri izleyen tüm hemşerilerimize sevgi ve selamlarımı iletiyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.