Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaycılık Yaparak Geçimini Sağlıyordu, Hain Saldırıda Öldü

Ankara Kızılay’da bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlardan Eyüp Ensar Ulaş’ın çaycılık yaptığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.Dün akşam Kızılay Güvenpark’ta düzenlenen hain terör...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Kızılay’da bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlardan Eyüp Ensar Ulaş’ın çaycılık yaptığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Dün akşam Kızılay Güvenpark’ta düzenlenen hain terör saldırısında yaşamını yitiren 37 kişiden biri olan Eyüp Ensar Ulaş’ın Ankara Bezirhaneli olduğu, çaycılık yaptığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Acı haberi alan Ulaş’ın yakınları teröre lanet okudu. Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek olan Ulaş’ın cenazesi, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı Bezirhane Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştığı mesaj ile teröre tepkisini dile getirdi. Başkan Duruay yaptığı açıklamada, “Dün hain saldırıda Bezirhane Mahallemizden Eyüp Ensar Ulaş ve Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi öğrencilerinden Atakan Eray Özyol (15) hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin. Kederli ailelerine sabırlar dilerim. Hayalleri olan gencecik bir çocuğun hayatına kast edenler lanet olsun size. Ayrıca patlamada yaralanan Gölbaşılı hemşehrilerimizden Çağrı Tok ve Cantek Karakaş’a geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.