Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu: “24 Haziran’dan sonra Türkiye için yepyeni pencereler açılacak”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Belediyesi tarafından 2.5 milyon liraya mal edilen ’Ayçiçeği Masal Parkı’nın açılışına katıldı.Açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Türkiye yıllardan...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çavuşoğlu: “24 Haziran’dan sonra Türkiye için yepyeni pencereler açılacak”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Belediyesi tarafından 2.5 milyon liraya mal edilen ’Ayçiçeği Masal Parkı’nın açılışına katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Türkiye yıllardan bu yana teröre ilişkin çok güçlü bir mücadele veriyor. Son dönemde bu noktadaki konsept değişikliği ile beraber terörün üzerimize gelmesini beklemeden nerede gizleniyorsa inlerinde, çöplüklerinde bulmak suretiyle imha ediyoruz, bertaraf ediyoruz. Türkiye’mizin geleceğine ket vurmaya çalışan bu taşeron örgütleri bitirmeye kararlıyız. Bugün de 1 şehidimiz var. Merhum Taner Çoban kardeşimizi Afrin’de tuzak kurarak şehit ettiler. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

İnegöl ilçesinin Bursa’nın parlayan yüzü olduğunu altını çizen Çavuşoğlu, “Sanayisiyle, ekonomisiyle, insan kapasitesiyle, nüfus yapısıyla Bursa’mızın en güçlü ilçelerinden bir tanesi. Hal böyle olunca bu ilçede her gün ihtiyaçlar artmaya devam ediyor. Bir taraftan da İnegöl hak ettiği konfora gün geçtikçe kavuşuyor, sahip oluyor. Hizmetlerimiz devam edecek. Gerek Ankara’dan genel idareden gerekse yerel hizmetlerimiz devam edecek. 30 Mart’ta yola çıkarken bir motto belirlemiştik 3’lü olsun güçlü olsun demiştik. AK Parti iktidarının Büyükşehir’de taçlanması ve İnegöl’de de etkisin göstermesi adına bu mottomuz hayat bulmuştu. 2,5 milyon TL’lik bu park sadece bir parktan ibaret değil, bölgeye vizyon katacak. Sadece eğlenilen, oyuncaklarla oynana bir mekân olmaktan ziyade bir teması var. Çocuklarımızın bu yaşlarda bunlarla tanışması çok önemli” diye konuştu.

Çavuşoğlu, "24 Haziran’da seçime gitme kararı aldık. 24 Haziran’dan sonra Türkiye için yepyeni pencereler açılacak. 16 Nisan’da kabul edilen referandumla beraber milletimiz sistem değişikliğini hayata geçirme fırsatı bulup kapıları ardına kadar açacak. Türkiye 2023, 2071 hedeflerine doğru hızla koşmaya devam edecek. Her şeyimiz değişiyor. Düşünce paradigmamızdan tutun yaptığımız yatırımlara kadar Eskiyi mukayese etmeme gerek yok. Nerelerden nereye geldiğimizi zaten yaptığımız yatırımlarla görüyorsunuz. Dünyada son 10 yılda gerçekleşen en büyük 10 projenin 6’sının Türkiye’de gerçekleştiğini söylememiz bile çok önemli. Bu bir güzelliktir. Türkiye’de yıllardır yapılamayan ne varsa, Türkiye’nin önünü açıp daha güçlü yapacak ne varsa bunu yapmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere 7/24 çalışacağız. Marifet iltifata tabidir diyerek siyasetçinin iltifatının sandıkta olduğunu bilerek 24 Haziran’da bunu bize sandıkta göstereceksinizdir. Hizmetlerin rahmet gibi sağanak sağanak İnegöl’e de yağmasını istiyorsak istikrarı sürdüreceğiz. Türkiye’yi güçlü hale getireceğiz, İnegöl’ü dünyanın tanınan marka ilçelerinden bir tanesi yapacağız” diye konuştu.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan park gezilerek incelendi. Çavuşoğlu açılışın ardından Bursa’ya gitmek üzere yola çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.