Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çat Belediyesi standına çok özel ziyaret

Çat Belediyesi’nin tanıtım standı, Ankaralılar ve Ankara’daki Dadaşların olduğu kadar siyasetçilerin de ilgisini çekti. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Milletvekilleri Orhan Deligöz...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çat Belediyesi standına çok özel ziyaret

Çat Belediyesi’nin tanıtım standı, Ankaralılar ve Ankara’daki Dadaşların olduğu kadar siyasetçilerin de ilgisini çekti. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Milletvekilleri Orhan Deligöz ve İbrahim Aydemir’in de ziyaret ettikleri tanıtım standında, Başkan Arif Hikmet Kılıç ise, konuklarıyla özel olarak ilgilendi. Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir’in de hazır bulunduğu stantta, konuklara Çat’ın meşhur çiçek balından hediye edilirken, siyasetçi konuklara Çat Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler de verildi.

ESAV’ın organize ettiği Erzurum Tanıtım Günleri’nde stant kuran Çat Belediyesi, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ’dan İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’y, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir’den Orhan Deligöz’e varıncaya kadar çok sayıda siyasetçiyi ağırladı.

Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ile Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir’in karşıladığı ve özel olarak ilgilendiği siyasetçi konuklar, belediyenin çalışmaları hakkında da geniş kapsamlı olarak bilgilendirildiler.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Erzurum Tanıtım Günleri’ni Çat’ı ön plana çıkarma noktasında bir fırsat olarak gördüklerini belirterek, “İlçemizi markalaştırma yönünde yoğun girişimlerimiz var. Bu çerçevede tüm fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Standımızda Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Recep Akdağ ile birlikte İçişleri eski Bakanımız Sayın Efkan Ala’yı da misafir ettik, kendilerine belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler aktardık. İlaveten şehrimizin değerli milletvekillerini de Çat belediyemizin standında konuk etmekten mutluluk duyduk. Kendilerine ve standımızı ziyaret eden herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.