Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankaya sporun da başkenti

Çankaya Belediyesi, mevcut parkların yanı sıra farklı konseptiyle dikkat çeken spor parklarına bir yenisini daha ekleyerek Yaşamkentlilerin hizmetine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Çankaya Belediyesi, mevcut parkların yanı sıra farklı konseptiyle dikkat çeken spor parklarına bir yenisini daha ekleyerek Yaşamkentlilerin hizmetine sundu.

İçerisinde basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortlarının bulunduğu fitness ile kondisyon aletlerinin yanı sıra vatandaşların dinlenmelerine olanak sağlayan bankların yer aldığı spor parkının açılışı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP ilçe yöneticilerinin, mahalle muhtarlarının ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Ankara Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya’ya farklı konseptlerde parklar kazandırdıklarını söyledi. Kurtuluş Savaşı, Zafer, İsmet İnönü gibi Cumhuriyet’e ve Atatürk’e vurgu yapan parkların önemine değinen Taşdelen, "Onlar Atatürk’ü unutturmaya çalıştıkça biz onu yaşatacak projeler üretmeye devam edeceğiz. Çankaya sosyal demokrat belediyeciliğin yüz akı olmaya devam edecek. Biz belediyecilik nasıl yapılır bunu gösteriyoruz. Her projemiz tek başına örnek projedir. Prestij projelerimizden birisi olan Atatürk Kültür Merkezi bir abide eser olarak Ankara’nın en güzel Türkiye’nin ise sayılı kültür merkezlerinden birisi olacak. Tabii bu projeleri hayata geçirirken takım arkadaşlarıma işçi ve emekçi kardeşlerime de teşekkür etmek isterim. Vatandaşların ortak kullanım alanlarında iyileştirme ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Halktan aldığımız vergileri kuruşu kuruşuna halka hizmetlerle geri ödüyoruz. Çünkü biz Atatürkçüyüz, sosyal demokratız, CHP’liyiz. Ben küçükken sokakta misket oynardım ama şimdiki çocuklar bu konuda çok şanssız. İşte bizler çocuklar spor yapsın diye oyun oynasınlar diye spor alanlarını çoğaltıyoruz" diye konuştu.

Açılışın ardından Leyla Turgut Anadolu Lisesi ile 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencilerinin basketbol ve voleybol gösteri maçına katılan Taşdelen, öğrencileri kırmayarak basketbol ve voleybol oynadı. Basketbol ve voleyboldaki hünerlerini sergileyen Taşdelen, Çayyolu’nda bulunan 10 okula spor malzemeleri dağıtırken görme engelliler futbol liginde şampiyon olan Çankaya Belediyesi sporcularını da tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.