Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankaya Belediye 1000 Çocuk Korusu’ndan 23 Nisan Konseri

Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir konser verdi.Ahmet Taner Kışlalı Spro Salonu’nda ki konsere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir konser verdi.
Ahmet Taner Kışlalı Spro Salonu’nda ki konsere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve çok sayıda çocuk katıldı.
Kılıçdaroğlu çocuklara, "Bugün sizin bayramınız ve ben bugün sizin misafirinizim Başkomutan Atatürk ’ü seviyor musunuz?, Türkiye’yi seviyor musunuz? bayrağımızı seviyor musunuz?" diye sordu. Çocukların ’evet’ sözleri üzerine Kılıçdaroğlu sözlerine "Bende sizleri seviyorum, sizler için çalisacağım, sizler için mücadele edeceğim. Bütün anne babalar çocuklarla sadece siz değil bizde gurur duyuyoruz, onlara inanıyor onlara güveniyoruz" diye devam etti.
Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ise "Bizimde umudumuz geleceğimiz sizlersiniz . Sizleri bilimle umutla Mustafa Kemal’in aydınlığı ile kucaklıyorum, bayramınızı kutluyorum" ifadesini kullandı.
"Bu etkinliğimizi şehit çocukaları başta olmak üzere bütün çocuklarımıza armağan ediyorum" diyen Taşdelen cumhuriyet kazanımlarının bütün kurumlarına sahip cıktıkları ve çıkmaya devam edeceklerini vurguladı.
Taşdelen, "Son dönemde yaşadığı acının yanında bizim tüm amacımız siz çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak. Tek bir önderimiz var Gazi Mustafa Kemal" ifadesini kullandı.
Daha sonra Çankaya Gençlik Orkestrası eşliğinde 1000 Çocuk Korosu şarkılarını sundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.