Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çan’da ’Duygularla Dost Olmak’ semineri

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Cumhuriyet İlkokulunun düzenlediği, ’Duygulara Dost Olmak’ konulu eğitim semineri, Çan Belediyesi Düğün Salonu da gerçekleştirildi. İnsanların Kişisel Gelişim Uzmanı Eray Beceren tarafından gerçekleştirildi.İnsanların...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çan’da ’Duygularla Dost Olmak’ semineri

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Cumhuriyet İlkokulunun düzenlediği, ’Duygulara Dost Olmak’ konulu eğitim semineri, Çan Belediyesi Düğün Salonu da gerçekleştirildi. İnsanların Kişisel Gelişim Uzmanı Eray Beceren tarafından gerçekleştirildi.

İnsanların herhangi bir konuya kolaylıkla kızabileceğini söyleyen Kişisel Gelişim Uzmanı Eray Beceren, “ Doğru İnsana, doğru ölçüde, doğru zamanda, doğru nedenle kızmak bu kadar doğru değildir” dedi.

Çan doğumlu olan Eray Beceren, 25 yıl Kara kuvvetleri Komutanlığında çeşitli kademelerde Eğitim Planlama ve Yönetimi görevlerinde bulundu. Seminer sonunda Cumhuriyet İlkokulu Müdürü M. Ali Kır, “ Değerli eğitmenimiz bu önemli bilgileri bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyoruz” diyerek Eray Beceren’e çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.