Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de tatilin son günü beklenen feribot kuyruğu yaşanmadı

Çanakkale’de, bayram tatilinin son gününde beklenen feribot kuyruğu yaşanmadı.Ramazan Bayramının ikinci günü dönüş yoluna geçen tatilciler düne kadar Çanakkale kent merkezi, Lapseki ve Çardak arabalı feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de tatilin son günü beklenen feribot kuyruğu yaşanmadı
Çanakkale’de, bayram tatilinin son gününde beklenen feribot kuyruğu yaşanmadı.
Ramazan Bayramının ikinci günü dönüş yoluna geçen tatilciler düne kadar Çanakkale kent merkezi, Lapseki ve Çardak arabalı feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluşturmuştu.
Dün akşam saatlerinde erimeye başlayan feribot kuyruğu bugün öğle saatlerinde neredeyse bitme noktasına geldi. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş yapan tatilciler, araç kuyruğu olmadığı için son derece rahat geldiklerini belirtti.
Boğazda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattında saatsiz sefer yaparak, doldur boşalt sistemle çalışmaya devam ediyor.
6 günde 120 bin araç taşındı
Öte yandan, Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında insan ve araç taşımacılığı yapan Gestaş, 9 günlük bayram tatilinin 6 gününde 120 bin araç taşıdı. Günlük taşınan araç sayısı ortalama 5 ile 7 bin arasında değişirken, 9 günlük bayram tatili sürecinde günlük taşınan araç sayısı ortalaması 20 bine yaklaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.