Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de feribot kuyruğu devam ediyor

Marmara ve Trakya bölgesinden Ege’ye geçmek isteyen tatilciler, Çanakkale Boğazı’na takıldı. Dün gece geç saatlerde başlayan araç kuyruğu şuan itibariyle devam ediyor. 7 kilometreyi bulan kuyruk sıcak havanın da etkisiyle çekilmez bir...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmara ve Trakya bölgesinden Ege’ye geçmek isteyen tatilciler, Çanakkale Boğazı’na takıldı. Dün gece geç saatlerde başlayan araç kuyruğu şuan itibariyle devam ediyor. 7 kilometreyi bulan kuyruk sıcak havanın da etkisiyle çekilmez bir hal alıyor.
Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, Ege ve Akdeniz bölgesine geçmek için Çanakkale’ye geldiler. Gelibolu-Lapseki, Gelibolu-Çardak, Eceabat-Çanakkale ve Kilitbahir-Çanakkale hatlarını kullanan tatilciler, Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçerken uzun arabalı feribot kuyruklarına takıldılar.
İstanbul’dan Kilitbahir bölgesine kendi araçlarıyla 5 saatte geldiklerini ifade eden vatandaşlar, yaklaşık 3-4 saattir kuyrukta beklediklerini söylediler. 7 kilometreyi bulan araç kuyruğunun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.