Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de feribot iskelesinde bayram yoğunluğu

Çanakkale’de feribot iskelesinde Kurban Bayramı nedeniyle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşanıyor.Kurban Bayramı nedeniyle bugün öğleden sonra Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşandı. Çanakkale...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de feribot iskelesinde Kurban Bayramı nedeniyle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşanıyor.
Kurban Bayramı nedeniyle bugün öğleden sonra Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşandı. Çanakkale merkezinden Avrupa yakasındaki Eceabat ilçesi ve Kilitbahir köyüne geçmek için feribot iskelesine gelen tatilcilerin araçları,. 500 metreyi geçen bir kuyruk oluşturdu. Tedbirlerini alan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, iskele meydanında trafik akışını düzenledi. Bazı caddeler ise yine feribot iskelesindeki yoğunluk nedeniyle şehir içi trafiğine kapatıldı. Tatilciler, feribot kuyruğu sırasında yaklaşık 1 saate yakın beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.
Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. ise, Çanakkale’den Eceabat’a 3, Kilitbahir’e 4, Lapseki’den Gelibolu’ya 5 feribot ile saatsiz olarak seferlerini yapıyor.
Yoğunluğu hafta başında okulların açılacak ve yaz tatilinin sona erecek olması nedeniyle tatilcilerin evlerine dönüş yapması ve bayram tatili için yakınlarını ziyarete gidenlerin oluşturduğu belirtildi. Feribot iskelelerindeki yoğunluğun hafta sonuna kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.