Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de coşkulu final

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinin finali, Çanakkale’de büyük coşkuya sahne oldu. İskele meydanını dolduran vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinin finali, Çanakkale’de büyük coşkuya sahne oldu. İskele meydanını dolduran vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını kurulan dev ekrandan dinledi.
Çanakkale İskele meydanındaki demokrasi nöbeti, müzik dinletisiyle başladı. Alanı dolduran vatandaşlar, ‘Çanakkale Türküsü’nü hep bir ağızdan seslendirdi. Türküyü dinleyenler duygusal anlar yaşadı. Ardından AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Daha sonra alana gelen Çanakkale Valisi Hamza Erkal, 15 Temmuz gecesi vatandaşların büyük bir destan yazdığını yineledi. Vali Erkal, “Zaten siz, 15 Temmuz’da sabaha karşı zaferi elde etmiştiniz. Tüm Türkiye genelinde, maşallah bu millet, zaferi elde etmişti. Biz, meydanlara alıştık. Bizi bu meydanlardan sökmek biraz zor olacak gibi. Ama şunu da ben gayet rahatlıkla söyleyebilirim ki, biz evimize de gitsek, böyle bir kalkışma olduğunda gerekirse orada, mahallemizde, sokaklarımızda yine anında direnişe geçebilecek reflekse sahibiz” dedi.
Ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde gerçekleştirilen demokrasi nöbeti, dev ekranda izlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmalarını, vatandaşlar coşkuyla takip etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.