Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de bayram yoğunluğu

Çanakkale’de Ramazan Bayramı’nın 2’nci gününde de feribot kuyruğu artarak devam etti. Avrupa yakasına feribotla geçmek isteyen tatilciler yaklaşık 1 kilometrelik uzun kuyruk oluşturdu.Çanakkale’de 9 günlük bayram tatilinde Marmara ve...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de bayram yoğunluğu
Çanakkale’de Ramazan Bayramı’nın 2’nci gününde de feribot kuyruğu artarak devam etti. Avrupa yakasına feribotla geçmek isteyen tatilciler yaklaşık 1 kilometrelik uzun kuyruk oluşturdu.
Çanakkale’de 9 günlük bayram tatilinde Marmara ve Trakya bölgesinden Ege’ye geçmek isteyen tatilciler, Boğazın diğer yakası Gelibolu Yarımadası, Eceabat ve Kilitbahir köyünde uzun araç kuyrukları oluşturmuştu. Çanakkale Boğazı’ndan feribotlar ile geçişlerde yoğunluk Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de artarak devam etti. Ramazan Bayramı tatili öncesinde Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişlerde yaşanan feribot yoğunluğu, yerini bu kez Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlere bıraktı. Bayramın 1’inci gününden itibaren yaşanan yoğunluk, bugün kendini daha da hissettirdi. Çanakkale’den Eceabat ve Kilitbahir’e geçişlerde, araç kuyruğu iskeledeki araç depolama alanının dolması üzerine, Demircioğlu Caddesi’ne uzandı. Tatilcilerin oluşturduğu araç kuyruğu 1 kilometreye ulaştı. Çanakkale’de Demircioğlu Caddesi’ne kadar uzanan araç kuyruğu nedeniyle kent içi yolların bir bölümü adeta kilitlendi. Trafik polisleri, feribot kuyruğu nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığını en aza indirmek için büyük çaba harcarken, bazı kent içi yolları trafiğe kapatmak zorunda kaldı. Boğazda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması ise Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Lapseki hattında toplam 6 feribot ile saatsiz olarak sefer yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.