Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de 18 Mart Tedbirleri

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümü Ve Şehitlikleri Anma Günü Sebebiyle 17 Ve 18 Mart Tarihlerinde Bazı Cadde Ve Sokaklarda Araç Park Yasağı Uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de 18 Mart Tedbirleri
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. Yıldönümü ve Şehitlikleri Anma Günü sebebiyle 17 ve 18 Mart tarihlerinde bazı cadde ve sokaklarda araç park yasağı uygulanacak.
Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre,17-18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 101.Yıl Dönümünün çok sayıda protokolün katılımı ile kutlanacağından, aşırı bir trafik yoğunluğunun oluşacağı ifade edilerek, "17-18 Mart 2016 tarihlerinde, Atatürk Caddesi, Lozan Caddesi, Ümit Serdaroğlu Caddesi, Şeker pınar Caddesi, Marmara Sokak İnönü Caddesi, Demircioğlu Caddesi, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi, Balıkesir Caddesi, Atikhisar Caddesi, Pirireis Caddesi, Troya Caddesi, Stadyum Caddesi, Şehit Gürol Caddesi, Yalı Caddesi, Gazi Bulvarı, Mehmetçik Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Ziveriye Sokak, Lise Caddesi ve Ordu Sokağına araç park edilmesine kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Ayrıca, 18 Mart 2016 günü törenler programı boyunca, Atatürk Caddesi, Troya Caddesi, Pirireis Caddesi, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi, İnönü Caddesi, Ziveriye Sokak, Lozan Caddesi, Şekerpınar Caddesi ve Marmara Sokak yol güzergahı araç trafiğine kapatılacaktır. Bu nedenle; Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için araç trafiğine kapacak olan Cadde ve Sokak üzerindeki Halk Otobüsü güzergahlarının alternatif güzergahlara yönlendirilmesi, görevlilerimizin ikaz ve uyarı işaretlerine uymalarını, zorunlu haller dışında özel araçlarını kullanmamaları ve toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini rica ediyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.