Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Zaferi’ni Yaşayarak Andılar

Türkiye’nin dört bir yanında yer alan Doğa Okulları kampüslerinde okuyan on binlerce öğrenci, Çanakkale Zaferi’nin 101. yılını, savaş sırasında asker tayını olan “kırık buğday çorbası, şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmek”...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Zaferi’ni Yaşayarak Andılar
Türkiye’nin dört bir yanında yer alan Doğa Okulları kampüslerinde okuyan on binlerce öğrenci, Çanakkale Zaferi’nin 101. yılını, savaş sırasında asker tayını olan “kırık buğday çorbası, şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmek” yiyerek, o günlerin ruhunu yaşayarak andı.
Çanakkale Zaferi, nesiller boyunca hatırlanmaya devam ediyor. Bu tarihi günü çok hassas bir şekilde hatırlayan Doğa Okulları öğrencileri, Çanakkale ruhunu kampüslerine taşıdılar. Çanakkale Savaşı’nda askerlerin yediği kırık buğday çorbası, şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmekten oluşan tayını öğle yemeğinde yiyen ve o günlere ait formalar giyen öğrenciler, duygu dolu anlar yaşattılar. Yaşayarak öğrenme felsefesiyle öğrenim sunan Doğa Okulları bu etkinlikle; öğrencilerinin ellerindeki imkanların değerini bilmeleri ve tarih bilincinin gelişimine katkıda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.