Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Zaferi Tasvirine Takdir

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl kutlamaları kapsamında Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından ‘Çanakkale Destanı’ isimli resim sergisi açıldı.Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde (OKSM) açılan sergiye, Ordu...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Zaferi Tasvirine Takdir
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl kutlamaları kapsamında Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından ‘Çanakkale Destanı’ isimli resim sergisi açıldı.
Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde (OKSM) açılan sergiye, Ordu Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer, Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Recep Dizdar, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Çanakkale Zaferi’nin kara kalem ile anlatıldığı sergi, 18 öğrenci tarafından toplam uzunluğu 19 metre 15 cm uzunluğunda olan graf kağıt üzerine yapıldı. Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi’nde görev yapan 7 öğretmen ve 18 öğrencinin 2 ay süren çalışması sonrası ortaya çıkan eser, Ordu’da bu zamana kadar yapılan en büyük resim olma özelliğini taşıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.