Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale 1915 Köprüsünün maketi ilgi görüyor

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı. Fuarın...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale 1915 Köprüsünün maketi ilgi görüyor

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı. Fuarın en ilgin stantlarından birisi de Çanakkale Boğazına yapımı başlayacak olan Çanakkale 1915 köprüsünün stantı oldu. Lapseki ilçesinde emlak ve inşaat alanında önde gelen firmaların açtığı stanttaki köprü maketi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz , İstanbul CNR EXPO’da düzenlenen fuarda stant açan Lapseki’li firmaları yalnız bırakmamak ve kendilerine güç vermek için ziyaret ettiklerini söyledi. Fuarların çok önemli olduğunu belirten Yılmaz, "Esnaflarımızdan İbrahim Evran, Nadir Arslan ve Murat Gürşen burada ilçemiz Lapseki’yi tanıtıyor. Buna çok önem veriyoruz. İlçemize yapılacak ve temeli atılan boğazın gerdanlığı 1915 Çanakkale Köprüsünü tanıtıyor ve ayrıca bölgeyle ilgili bilgi veriyorlar. Bende arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum. Esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diledim. Sevindiren kısım ise stant dolup taşıyor, ilçemize talep oldukça fazla. Bizde bu stantta birçok vatandaşla tanışma fırsatı bulduk. İlçemiz hakkında bilgi verdik ve onları ilçemize davet ettik. Çok hareketli bir fuar oluyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.