Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Dündar Ve Erdem Gül’e Konsolos Desteği

Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi’nde teröre karşı kol kola yürüyen İstanbul’da görevli konsoloslar, bugün de Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek, hakim karşısına çıkan Cuhmuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi’nde teröre karşı kol kola yürüyen İstanbul’da görevli konsoloslar, bugün de Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek, hakim karşısına çıkan Cuhmuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül’e destek verdi.
Konsoloslar, mahkeme koridorunda selfie yaparak, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da fotoğrafları paylaştı. Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Murial Domenach, Türkçe tweetinde, "Basın özgürlüğü ,Adalet sarayındayız, Can Dündar ve Erdem Gül davasında, Avrupa, ABD ve Kanadalı meslektaşlarımla" derken, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolusu Robert Schuddeboom ise duruşma salonundan fotoğraf paylaşarak, "Çok sayıda kişi dışarıda, Dündar ve Gül davası kapalı kapılar ardında mı yoksa açık mı olsun? Avukatlar dinleniyor" tweetini attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.