Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çan Belediyesi temizlik filosuna 7 araç ekledi

Çanakkale’nin Çan Belediyesi araç filosuna 7 temizlik aracı ekleyerek hizmete sundu. Çan İlçesi’ne daha iyi hizmet verebilmek için alınan 6 Çöp toplama aracıyla 1 çöp taksiyi bünyesine katan Çan Belediyesi Atatürk Şehir Meydanı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çan Belediyesi temizlik filosuna 7 araç ekledi

Çanakkale’nin Çan Belediyesi araç filosuna 7 temizlik aracı ekleyerek hizmete sundu. Çan İlçesi’ne daha iyi hizmet verebilmek için alınan 6 Çöp toplama aracıyla 1 çöp taksiyi bünyesine katan Çan Belediyesi Atatürk Şehir Meydanı’nda gerçekleştirilen kurban kesim töreni ile araçları hizmete sundu.

Filoya yeni katılan araçlar için yapan törende konuşma yapan Çan Belediye Bakanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Çan Belediyesi olarak çöp toplama konusunda iddialıyız, önceden çöp toplanmıyor diye çok şikayet alınıyordu. Çok şükür artık böyle şikâyetler almıyoruz. Daha iyi hizmet verebilmek için çöp toplama filomuza 7 araç daha tahsis ettik. Bunlardan 1 tanesi ’Çöp Taksi’. Çöp taksi özel bir araç olacak dar sokaklarda ya da evinizin önünüzde düğün, dernek yaptığınızda çöp taksi gelip oradaki çöplerinizi hızlı bir şekilde alacak. Bu aracımız 7/24 hizmetinizde olacak. Bu yatırımlar ciddi bir maliyet. Sürekli ‘Çan Belediyesi borcu çok, belediye batmış’ diyorlar. Borcu çok batan bir belediye böyle yatırımlar yapmaz. Bunu da buradan söylemiş olalım. Yapılacak olan projelerden Kocabaş Çayı Projemiz bizim sözümüz, Çan’ın imajını değiştirecek bir proje. Şu anda DSİ’ den izin aşamasıyla uğraşıyoruz. Komşu Belediyemizde şunu gördük. Köprünün üstüne tonlarca demir koydular, sonra demirleri kaldırdılar. ‘CHP li belediye olduğumuz için bunu kaldırdılar’ değil. Bir düzen var ve bu düzene herkesin uyması gerek. Kamuda da bir düzen var ve bu düzen aşamasında bizim izin işlemlerimiz bitti proje aşamasındayız. Allah ömür verirse önümüzde ki yaz Temmuz, Ağustos gibi kocabaşın ne hale geldiğini göreceksiniz. İlk geldiğimiz gün dediğimiz gibi Termal Otel yapacağız dedik, yaptık ve çıktık karşınızda. Şu anda Çan’da yapılan projeden Dünya’da 1 tane Türkiye’de 5 tane örneği var ve Çan’a altıncısnı yapıyoruz. Otelde ki tavrımız ne ise bu projede de tavrımız aynı. Katılımızdan ve bizi yalnız bırakmadığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Demirci Cami İmamı Halil Sarıoğlu’nun duası ile birlikte kurban kesimi gerçekleştirildi. Programın ardından gelen konuklara Aşure ikramı yapıldı.

Çan Atatürk Şehir Meydan’ında gerçekleşen programa Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Birsel Dirlik, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkan ve yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.