Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çamlıca Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Derneği’nde "Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması"

Çamlica Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Derneği’nin Düzenlediği “huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması” MükÂfat Töreni Coşkulu Bir Şekilde Yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çamlıca Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler Derneği’nde "Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması"
Çamlıca Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği’nin düzenlediği “Huzura Doğru Siyer-i Nebi Yarışması” mükâfat töreni coşkulu bir şekilde yapıldı.
Çamlıca Derneği tarafından, Üsküdar ilçesinde 35 okulda 23.000 öğrenciye ücretsiz olarak hediye edilen, Prof.Dr. Ramazan Ayvallı Hocanın “Kâinatın Efendisi Muhammed Aleyhisselam” isimli kitabı esas alınarak yapılan yarışmaya 5000’den fazla öğrenci müracaat etti.
İlk turu online olarak yapılan yarışmada ilk 100 arasına giren öğrenciler, ikinci tur olarak dernek merkezinde tekrar imtihana tâbi tutuldular. Bunun neticesinde ilk 30 arasına giren öğrencilere daha önce ilan edilen hediyeleri, dernek merkezinde törenle takdim edildi.
Birinciliği Saffet Çebi Ortaokulu’ndan Merve Yaşar, ikinciliği Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu’ndan Sümeyye Vefa Pirbudak, üçüncülüğü Millî Eğitim Vakfı Ortaokulu’ndan Fatma Azra Şimşek, dördüncülüğü Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi2nden Şevval Erdemir, beşinciliği ise Çağrıbey Anadolu Lisesi’nden Yıldız Çete’nin kazandığı yarışmanın mükafat törenine, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, tarihçi-yazar Kemal Arkun, Prof.Dr. Ali Yılmaz, Doç. Dr. Mustafa Şeker, Çamlıca Derneği başkanı Kâmil Ahmet Karamustafaoğlu, Mâli Müşavir Salim Akgül, emekli hâkim-albay Ertuğrul Taka ve çok sayıda seçkin davetli ile birlikte öğrenci velileri de iştirak etti.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.